Events

19 December 2017 - 19 December 2017

Le Roi Convention Center, Chișinău, str. Sfatul Țării 29, etajul 3

Lansarea Indicelui Integral Teritorial de Securitate Demografică

Scopul evenimentului: monitorizarea situației socioeconomice și demografice în profil administrativ-teritorial și sensibilizarea instituțiilor naționale și a opiniei publice cu privire la provocările demografice și corelația acestora cu alte sectoare.

Obiective:

1.     Prezentarea  unei imagini de ansamblu și în profil administrativ-teritorial cu privire la securitatea demografică.

Details

19 December 2017 - 19 December 2017

Casei Guvernului, în Sala de Protocol de la etajul 3 (biroul 327).

Semnarea Acordului de cofinanțare dintre Fondul ONU pentru Populație și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru dezvoltarea sectorului de tineret

Cu ocazia semnării Acordului de cofinanțare cu Fondul Națiunilor Unite pentru Populație, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează un briefing de presă în data de 19 decembrie, cu începere de la ora 12:30. Evenimentul va avea loc în incinta Casei Guvernului, în Sala de Protocol de la etajul 3 (biroul 327).

Acordul va fi semnat de către Monica BABUC și Rita COLUMBIA, și reprezintă intenția părților de a-și mobiliza resursele financiare pentru implementarea priorităților naționale ale Republicii Moldova în sectorul de tineret.

Details

8 December 2017 - 8 December 2017

Fălești, Casa de Creație pentru Copii, Str. Moldovei 4

Ce pot face tinerii pentru a preveni violența în bază de gen?

Campania Națională ”16 Zile de Activism împotriva violenței în bază de gen”

Dezbateri axate pe răspunsul tinerilor și tinerelor la violență în bază de gen

 

Vineri , 8 decembrie 2017

13.00 -13.10

Cuvânt de salut.

Details

Pages